Huidverhalen: Hillary

Skin Stories: Hillary

Ik heb altijd grote vreugde gevonden in huidverzorging, maar ik heb ook diep geworsteld met mijn huid. Ik had extreem droge, schilferige gebieden en periodieke tuiten van rosacea en puistjes. Ondanks het hebben van een routine van 10 (+) stappen, het krijgen van regelmatige gezichtsbehandelingen en het proberen van elk nieuw huidverzorgingsproduct op de markt - ik had het gevoel dat ik mijn huidgevecht nooit kon winnen.


Na 10 jaar (en duizenden dollars later) ontdekte ik "schone schoonheid". Ik realiseerde me dat het leven van een gezonde levensstijl zich ook uitstrekte tot wat ik op mijn huid zet. Ik besloot te stoppen met het gebruik van overvloedige hoeveelheden producten die vaak harde ingrediënten bevatten en terug te gaan naar de natuurlijke basis. En wauw - hebben de resultaten getoond!


Ik merkte dat mijn huid minder "reactief" was en geen roodheid of schilferigheid meer had. Bovendien waren de uitbraak op mijn kin niet langer een wekelijkse gebeurtenis. Mijn constante nietje tijdens deze reis was organische rozehipolie. Het schoonheids elixer van de Merme was de katalysator voor het ontdekken van de voordelen van gezichtoliën en hoe ze uw huid kunnen herstellen en aanvullen. Wat op wonderbaarlijke wijze gebeurde bij het gebruik van gezichtoliën, was dat mijn huid begon te balanceren. De droge gebieden waren meer gehydrateerd en gehydrateerd, en mijn roodheid / puistjes waren een zeldzaamheid (niet de norm).

Dus mijn tips om je beste huid te bereiken:


  1. Doe niet "te veel": Mijn huid was in de slechtste staat toen ik constant het nieuwste huidverzorgingstrendproduct aanbracht (Hallo Retinol, AHA, Vitamine C in één keer) om hopelijk mijn huiddromen te beantwoorden. Maar in werkelijkheid kunnen te veel producten contraproductief zijn en zijn ze te schuren voor het delicaat van onze huid pH Niveau en vochtbarrière. Als een van deze uit de war is, kunnen puistjes en droogheid het gevolg zijn. Toen ik mijn huidverzorging terugdeed naar natuurlijke, schone en beproefde ingrediënten, werd mijn huid evenwichtiger en duidelijker.
  2. Blijf altijd gehydrateerd: Wat uw huidtype ook is, we hebben allemaal meer hydratatie in ons leven nodig. Ik zorg ervoor dat ik constant water drinkt gedurende de dag (minimaal twee liter) en het gebruik van hydraterende huidverzorgingsingrediënten. De Gezichtshydrateren serum Bevat puur hyaluronzuur, wat misschien wel het meest hydraterende ingrediënt voor huidverzorging is.
  3. Vind wat voor u werkt: Het feit dat je vriend zweert bij een product, betekent niet dat het ook niet noodzakelijkerwijs voor je zal werken. We hebben allemaal verschillende huidproblemen en u moet naar uw huid luisteren om te vinden wat voor u werkt. Ik heb een droge huid, dus ik zal geen harde exfoliërende producten gebruiken die mijn vrienden met een vette huid kan gebruiken. Bekijk bij twijfel de huidtype quiz - dit heeft me geholpen mijn specifieke huidtype te begrijpen en wat het beste werkt voor mijn unieke huid.

Het maken van incrementele verschuivingen naar "schone huidverzorging" is een van de beste dingen die ik heb gedaan voor mijn huid en lichaam - (Bovendien is mijn bankrekening veel gelukkiger).


Huidverhalen: Hillary


Ich Habe Mich Schon dompelt Wahhnsinnig Gern Mit Hautpflege Besschäftigt, Aber Auch Immer Sehr Mit Meiner Haut Zu Kämpfen Gehabt. Ich Hatte Extrem Trockeen, Schuppige Stellen und Zeitweise Auch Rosacea und Pickel. Trotz Einer 10 (+)-Schritte-Pflegeroutine, Regelmäßiger Facials und dem Ausprobieren Jedes Neuen Hautpflegeprodukts Auf Dem Markt, Hatte Ich Das Gefühl, Dass Ich Bei Meiner HAUT EINFACH NICHT GEWInNEN KONNEN KONNT.


NACH 10 JAHREN (und Tausenden von dollar später) entdeckte ich Clean Beauty. Mir Wurde Klar, Dass auch das, was ich auf meine Haut aufTrage zu einem Gesunden lebensstil Gehört. Ich Belkloss, Mit den Riesigen Mengen An Produkten Aufzuhören - Die oft Harsche Inhaltsstoffe Entielten - und zu den Natürlichen Basics Zurückzukehren. UND WOW - Die ErgeBnisse Konnten Sich Echt Sehen Lassen!


Ik merkte dat mijn huid minder "reactief" was en geen rode of ruwe gebieden had. Bovendien vonden de onzuiverheden op mijn kin niet langer elke week plaats. Mijn constante metgezel op deze reis was organische staafolie. Via het schoonheids elixer van de Merme ontdek ik de vele voordelen van gezichtoliën en hoe u de huid kunt regenereren. Hoe een wonder weer in balans kwam door de gezichtoliën. De droge vlekken werden met vocht behandeld en mijn roodheid en onzuiverheden werden zeldzaamheid (en niet langer de norm).Mijn tips om je beste huid te krijgen:


  1. Minder is meer: Mijn huid was in zijn ergste staat toen ik constant het nieuwste trendproduct voor huidverzorging vond (hallo retinol, AHA, Vitamine C in één keer), en hoopte op een fantastische huid. De waarheid is dat te veel producten contraproductief kunnen zijn en de gevoelige pH en de vochtbarrière van onze huid kunnen schaden. Als deze uit balans raken, kunnen onzuiverheden en droogte het gevolg zijn. Toen ik mijn huidverzorging omzet in natuurlijke, puur en beproefde ingrediënten, werd mijn huid veel evenwichtiger en duidelijker.

  1. Let op vocht: Wat voor soort huid ook is, we hebben allemaal meer vocht nodig in ons leven. Ik zorg ervoor dat ik de hele dag water drinkt (minstens twee liter) en hydraterende huidverzorgingsproducten. Het gezichtshydratieserum bevat zuiver hyaluronzuur dat het meest hydrecatieve ingrediënt voor huidverzorging op de markt is.

  1. Vind wat voor u werkt: Alleen omdat een vriend zweert bij het product betekent niet dat het ook wonderen voor u doet. We hebben allemaal verschillende huidproblemen en u moet naar uw huid luisteren om erachter te komen wat het nodig heeft. Ik heb een droge huid en zal daarom geen harde peelingproducten gebruiken die mijn vrienden graag gebruiken met een vette huid. In twijfel, doe het huidtype-test-dat me heeft geholpen om mijn specifieke huidtype te begrijpen en erachter te komen wat het beste werkt voor mijn unieke huid.

De geleidelijke omschakeling om huidverzorging te reinigen is een van de beste die ik deed voor mijn huid en lichaam (mijn bankrekening is ook gelukkig).
Lees verder

Trübe Flasche? Die Fakten über Bodensatz und Sedimente

Bewolkte fles? De feiten over de 8e en sedimenten

Five ways to use the Clay Mask

Vijf manieren om het kleipasmasker te gebruiken

PETA Germany’s Most Innovative Vegan Product Award: MERME Facial Collagen Serum

PETA Duitsland's meest innovatieve veganistische productprijs: Merme Facial Collageen Serum

Opmerkingen

Wees de eerste om te reageren.
Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.